Mont Ventoux 1.0  – 21-25 september 2022 met op 24 september de beklimming - Aubigan (Frankrijk)

Voor Transplantoux is de Mont Ventoux zoveel meer dan een berg. Het is een symbool voor het leven waarin een berg soms te hoog is. Het is niet enkel de top die telt, maar het is de weg naar de top die van belang is.

In september 2022 beklimmen we samen we de Mont Ventoux, met de fiets (koersfiets, E-bikes en 3-bikes) en al wandelend. Deze beklimming staat in het teken van nieuwe beklimmers, getransplanteerden die nog niet mee geweest zijn naar de Mont Ventoux met Transplantoux, ook zij die minder fit zijn. Onze leuze: IEDEREEN BOVEN. Dit jaar doen we er alles aan om ieder die wil deze unieke beleving en ervaring te geven.

Wil dit zeggen dat u niet mee kan als u eerder bent mee geweest? NEEN. U wordt dan gekoppeld aan een nieuwe deelnemer met hetzelfde niveau.

Met een professioneel team van artsen, verpleegkundigen, kinesitherapeuten, coaches, … gaan wij samen met u de uitdaging aan.

Alle getransplanteerden en donoren krijgen een individuele trainingsbegeleiding van onze Transplantoux bewegingscoach. Daarnaast wordt er op verschillende momenten samen met de groep gefietst of gewandeld.

Formules

  1. Mensen met een transplantatie of donoren die wandelen of fietsen - u bent lid van Transplantoux en getransplanteerd of levende donor.
  2. Vrijwilligers en begeleiders: wandelen of fietsen - u bent lid van Transplantoux en wandelt of fietst mee naar boven, u bent vrijwilliger, begeleider of zorgt mee voor de omkadering.
  3. Supporters (familie, vrienden, kennissen, …):
    1. Wandelen of fietsen - u gaat mee als supporter. Als u als supporter mee wandelt of fietst, wordt u geacht lid te zijn.
    2. U wandelt of fietst niet mee – U dient geen lid te zijn van Transplantoux.

 

U wordt geacht lid te zijn van Transplantoux, tenzij u als supporter meegaat en niet mee wandelt of fietst.

Meer informatie en inschrijven: https://www.transplantoux.be/mont-ventoux-1-0/