Wetenschappelijk werk

In het kader van wetenschappelijk onderzoek rond de effecten van bewegen na transplantatie koppelen we aan de beklimming van de Mont Ventoux ook een concreet wetenschappelijk onderzoeksproject. Er wordt onderzocht of mensen met een transplantatie even goed getraind kunnen worden op een E-bike in vergelijking met een gewone fiets. Hier zullen 5 maanden training aan te pas komen met als ultieme doel de beklimming van de Mont Ventoux. E-bikes kunnen verkregen worden gedurende de voorbereiding en het Mont Ventoux event.

Wie komt in aanmerking?

  • Personen die getransplanteerd zijn en de Mont Ventoux willen oprijden met een koersfiets of E-bike. Ze engageren zich ook voor de voorbereiding. Ze zullen 3 keer onderzocht worden (beginpunt, Mont Ventoux en 6 maanden later).
  • Personen die getransplanteerd zijn en niet willen deelnemen aan de Mont Ventoux (controle groep). Ze zullen 3 keer onderzocht worden (beginpunt, Mont Ventoux en 6 maanden later).

 

Bent u geïnteresseerd om deel te nemen aan dit onderzoek? Laat ons iets weten op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Terug naar 'Transplantoux'